ГлавнаяО ФондеНовости фондаВиконання кошторису Благодійного фонду ‘Громадська ініціатива мешканців Кривбасу’ за 2018 рік
Infografika BF 2018
Шановні друзі, радо запрошуємо вас ознайомитись із фінансовим звітом діяльності Благодійного фонду «Громадська ініціатива мешканців Кривбасу» за 2018 рік!
.
Традиційно, найоб’ємніша програма Фонду «Відродження парку ім.Ф.Мершавцева» — витрати на її реалізацію склали 534 451,78 грн.
В рамках цієї програми відбувається щоденне прибирання та благоустрій парку, а також поточний ремонт арок та човнової станції, пандусів та парапету навесні, мощення алей тротуарною плиткою, ремонт та фарбування лав і дитячого майданчика протягом року.
.
А головне — десятки тисяч криворіжців завжди знають, де можна провести цікаві вихідні всією родиною, де прогулятися у будні після робочого дня на свіжому повітрі, де запланувати дружній пікнік, завжди вдалу фотосесію чи побачення у човнику.
.
Окремо дякуємо усім учасникам проекту «Міський город» та наших щорічних осінніх і весняних висадок саджанців дерев, кущів та квітів. Цього року на реалізацію програми «Зелена планета», в рамках якої відбувається усе озеленення, підтримка добривами та забезпечення поливу парку ім.Ф.Мершавцева було витрачено 37 703,63 грн
.
Наступні за вагомістю програми Фонду – «Майбутнє Кривбасу» та «Культура Кривбасу», на їх реалізацію знадобилось — 346 474,48 грн та 177 465,38 грн відповідно.
.
Завдяки цим програмам протягом року було проведено понад 60 заходів – фестивалі, майстер-​класи, лекції, презентації. А крім того:

  • - 7 молодих талановитих артистів театру ім.Т.Г. Шевченко отримували щомісячну творчу стипендію;
  • - понад 300 юних художників взяли участь у конкурсі пленері «Парки та сквери міста 2018»
  • - понад 100 учасників зібрав всеукраїнський конкурс баяністів та акордеоністів «Сучасні ритми»;
  • - вперше відбувся проект «Мистецство об’єднує: Кривий Ріг – Полтава», загалом у творчих обмінах взяли участь 23 особи з Кривого Рогу та Полтави;
  • - 34 батьків-​віськовослужбовців ВЧ А 3283, у яких протягом 2018го року народились малюки, отримали корисні подарунки – біговели для найменших;
  • - відремонтовано мобільний штаб на базі машини «Урал»;
  • - понад 200 дітей Кривого Рогу отримали солодкі новорічні подарунки;
  • - більше 1000 відвідувачів Літнього читального залу;
  • - понад 25 заходів та близько 20 партнерів в рамках Інформаційної кампанії «Про дітей»;
  • - спортивні заходи «День підтягувань» та змагання «Steet Work­out «Кубок Правди» — незмінно збирають сотні друзів і учасників.
.
Дякуємо усім нашим партнерам, вірним помічникам, добрим друзям – завдяки нашим спільним зусиллям вдається продовжувати розпочате та реалізовувати нові успішні проекти на користь усім мешканцям міста!
.
Із повним переліком витрат та активностей в рамках реалізації Програм Фонду знайомтесь, будь ласка, у фанансовому звіті за 2018 рік на сайті Фонду за посиланням
https://​goo​.gl/​c​9​h​x​Y​4
.

.

Окремо дякуємо журналістам та усім небайдужим, хто ділиться враженнями від Парк им. Федора Мершавцева — парк Правды та активностями Благодійного фонду Общественная инициатива жителей Кривбасса і Центр громадських ініціатив - ваша підтримка надзвичайно важлива!

You have no rights to post comments

Как помочь