ГлавнаяО ФондеНовости фондаЗапрошуємо на VII Всеукраїнський конкурс фортепіанних концертів та ансамблів
muz2

Шановні друзі,



у Криворізькому областному музичному коледжі розпочинається сезон конкурсів — флейти, фортепіано, вокал, духові інструменти змагатимуться у майстерності протягом зимово-​весіннього періоду.

Благодійний фонд «Громадська ініціатива мешканців Кривбасу» спільно з Криворізьким відділенням Національної всеукраїнської музичної спілки радо запрошують поціновувачів музики виконавців-​початків долучитись до прослуховування.


Наприклад, сьогодні, 22-​го лютого стартує VII Всеукраїнський конкурс фортепіанних концертів та ансамблів. Конкурс триватиме два дні.


Виступи у номінації «Фортепіанні ансамблі» проходитимуть сьогодні з 12.00 до 17.00 з перервою 15.3016.30.

У програмі фортепіанні дуети: К. Дебюссі «На човні» з «Маленької сюїти», А Классен, Марш, Е. Гріг Норвезький танець №1, Й.Брамс «На заре ты её не буди», Р. Шуман «Мрії» з циклу «Дитячі сцени», В. Коровіцин «Ляльки сеньора Карабаса«
Оголошення результатів о 18.30.

А завтра, 23-​го лютого, з 10.00 до 15.30 (перерва 12.3013.00), відбудуться конкурсні виступи у номінації «Фортепіанні концерти».


У сольних програмах пролунають твори Шостаковича, Баха, Моцарта, Шопена, Ліста, Роута, Берковича, Рахманінова, Гріга та інших.


Нагородження переможців о 17.30


Запрошуємо бажаючих долучитися до конкурсу у якості слухачів і підтримати творчу змагальницьку атмосферу щирими оплесками.


Малюнок — Грег Олсен

muz1

You have no rights to post comments

Как помочь