ГлавнаяО ФондеНовости фондаЮний книголюб підкорює Львів
4
1719 травня у місті Львові відбувся форум-​фестиваль дитячого читання «Книгоманія». Це одна з найбільших подій в Україні для розвитку і дозвілля дітей та батьків. Три насичені дні читання, конкурсів, квестів, ігор, майстер-​класів, наукових дослідів та розваг. Найкращі українські видавництва порадували своїми новинками юних читачів та їх батьків, а головним сюрпризом стала зустріч усіх учасників форуму із зіркою телесеріалу «Школа».
.
В осередку всіх цих яскравих подій побував і наш юний криворізький книголюб Денис Грицай, який став фіналістом міського та обласного етапів конкурсу дитячого читання «Книгоманія-​2019». За підтримки БФ «Громадська ініціатива мешканців Кривбасу» Денис також отримав можливість прийняти участь в форумі-​фестивалі «Книгоманія», який традиційно проходить у Львові.
.
Цього року форум проходив у форматі великої гри «Супергерої рятують планету». Основною місією учасників було здобути суперсили, стати супергероями та врятувати Планету «Книгоманія» від екологічної катастрофи. Наш Денис одним з найперших впорався з усіма завданнями квесту та отримав звання «Супергерой».
.
По закінченню програми фестивалю відбулася церемонія нагородження, на якій Денису було вручено диплом «Суперчитач України».
.
Бажаємо Денису не зупинятись на досягнутому і вдосконалювати свої читацькі суперсили ;)

.

1 2
3 5

You have no rights to post comments

Как помочь